Hatvanötödik rész – Gyerekekkel nyaralni minden, csak nem pihenés

Február 22., csütörtök

Hatkor arra ébredtem, hogy esik az eső. Hát, ennél csak jobb idő lehet Portugáliában – vigasztaltam magamat. Igaz, pont erre a hétre oda is végig lehűlést mondott az időjárás-jelentés – ami több mint bosszantó, mert mi kifejezetten a nap és a meleg(ebb) idő miatt vállalkoztunk erre az útra. Az előző héten ráadásul egész végig 23-24 fok volt azon a részen, ahova készültünk – de most, hogy odautazunk, nyilván lemegy 15-16-ra. Több, mint bosszantó.

Elindulásunk egyébként még a szemerkélő eső ellenére is viszonylag olajozottan zajlott – de mikor már mind a kocsiban ültünk, anyám azért nem bírta ki, hogy meg ne jegyezze: ennél még a Szeleburdi család is jobban indult el annak idején… látszik, hogy nem szokott velünk hazautazni Magyarországra (és főleg nem karácsonykor!), rögtön átértékelné ezt a véleményét.

Mielőtt tovább olvasnál, kérlek járulj hozzá a blog működéséhez egy egyszeri összeggel a https://www.gofundme.com/nina-naploja oldalon, vagy kérj forintos átutalást, és aztán jelentkezz be. Minden ezzel kapcsolatos adatot megtalálsz az Információ fül alatt.
Shadow

Szerző: Shadow

Az oldal fenntartója és egyben szerkesztője, írója.

41 thoughts on "Hatvanötödik rész – Gyerekekkel nyaralni minden, csak nem pihenés"

Vélemény, hozzászólás?