Információ

Kedves Leendő Olvasó!

Ezt az oldalt eredetileg azért hoztam létre, hogy itt publikáljam a negyedik terhességem alatt írt naplómat. A kisbabám születésével ez május hetedikén véget ért – az olvasók bíztatására azonban elindítottam egy babanaplót, mely arról szól, hogyan változtatta meg a családunkat az ő érkezése, milyen kalamajkákba keveredtünk azóta, és hogyan váltunk háromgyerekes, fiús családból négygyerekes lányossá 🙂

Ha szeretnéd olvasni a bejegyzéseket, arra kérlek, járulj hozzá egy egyszeri, 10,7 eurós/4000 Ft-os adománnyal a Babanaplóhoz. Ha a terhesnaplót szeretnéd olvasni, ott a korábbi előfizetőkhöz hasonlóan egy 10,5 eurós/4200 forintos hozzájárulást kérek.

Miért fizetős?

Kérlek ne gondolj pénzéhesnek, de egy-egy poszt megírásában rengeteg munka van. Általában 6-8 órát (vagy többet) töltök el vele, ezt az időt pedig a családomtól, vagy más szükséges feladattól veszem el – és nem lenne fair, ha továbbra is csak úgy, a “közjóért” tenném. Tudom, hogy a fizetőkapu sokakat eltántoríthat, főleg a jelen gazdasági helyzetben – de a terhesnaplóm írásakor közel hatvan posztot tettem ki – ez posztonként hetven forinttal számolva pont 4200 forintra jött ki. Ennek fényében ez talán nem elrugaszkodott összeg.

A Babanaplónál, (melyet első körben fél évre tervezek) is legalább 40 bejegyzéssel kalkulálok – így jön ki a 4000 forint, vagy mai árfolyamon 10,7 euró, bejegyzésenként 100 forinttal számolva.

Regisztrálj az oldalon profilt, hogy lásd a bejegyzéseket!

Aki csatlakozik hozzánk, az továbbra is heti 1-2 naplóra számíthat. Ehhez a Regisztráció fül alatt létre kell hozni egy profilt, és aztán el kell utalni a fent kért hozzájárulást. Amint a megadott linken, a gofundme-n – ez az:

Nina gyűjtése

megérkezik az utalás, a már regisztrált tag hozzáférést kap a bloghoz, a jövőben pedig bárhányszor, bármikor be lehet lépni és olvasni, csevegni is lehet a bejegyzések alatt. Sőt! A kommentszekcióban a már meglévő olvasók nagyon is aktívak 🙂

Akit a gofundme eltántorít, és inkább forintos utalást szeretne, írjon rám, találunk megoldást.

Várunk szeretettel, csatlakozz te is a Shadow-család olvasóihoz!