Hatvannegyedik rész – És annak mennyi az esélye, hogy pár órán belül kétszer is defektet kapjunk?

Február 15., csütörtök

Hajnali háromkor besétált hozzánk a Kicsi, akinek eddigre megint felment a láza. Kapott gyógyszert, aztán ott didergett mellettem az ágyunkban. De jó lesz, ha én is elkapom tőle a betegséget és úgy megyünk nyaralni, hogy negyven fokos lázam van – gondoltam, miközben igyekeztem úgy átölelni, hogy az arcom a lehető legtávolabb legyen.

Sajnos a Kicsi mászkálása Ninust is felébresztette, úgyhogy hajnali háromtól folyton nyöszörgött – amitől az apja persze nem tudott aludni. Kiköltözött hát a kanapéra, és onnan járkált be a lányához, hogy nyugtatgassa – míg én a Kicsi mellett kómáztam. Reggelre mindketten olyanok voltunk, mintha átpartiztuk volna az egész éjszakát.

Mielőtt tovább olvasnál, kérlek járulj hozzá a blog működéséhez egy egyszeri összeggel a https://www.gofundme.com/nina-naploja oldalon, vagy kérj forintos átutalást, és aztán jelentkezz be. Minden ezzel kapcsolatos adatot megtalálsz az Információ fül alatt.
Shadow

Szerző: Shadow

Az oldal fenntartója és egyben szerkesztője, írója.

“Hatvannegyedik rész – És annak mennyi az esélye, hogy pár órán belül kétszer is defektet kapjunk?” bejegyzéshez 29 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?