Hatvanharmadik rész – Karnevál, vívóverseny, Valentin-nap és hamvazószerda…ezen a héten sem unatkoztunk egy csöppet se

Február 10., szombat

Hat óra múlt… férj óvatosan behozta a szobánkba Ninát – aki kivételesen nem bújt hozzám. Helyette nyugtalanul fészkelődött össze-vissza, hiába próbáltam magamhoz húzni… helyette inkább megpofozott a kis ökleivel.

Aaaa.

Fáj a fejem – vettem számba a kínjaimat – és az ujjam is lüktet. Meg is dagadt – konstatáltam, ahogy lenéztem rá. Nagyszerű.

Kivittem Ninust, hogy átpelenkázzam. Dagadt hüvelykujjammal igyekeztem úgy navigálni, hogy ne érjen hozzá semmihez, mert még a legapróbb érintés is olyan volt, mintha a húsomat szaggatnák (ami igaz is volt, tekintve, hogy semmi bőr nem fedte a kitüremkedő belsőségeket). Szuper ezzel a kézzel bármit is csinálni.

Mielőtt tovább olvasnál, kérlek járulj hozzá a blog működéséhez egy egyszeri összeggel a https://www.gofundme.com/nina-naploja oldalon, vagy kérj forintos átutalást, és aztán jelentkezz be. Minden ezzel kapcsolatos adatot megtalálsz az Információ fül alatt.
Shadow

Szerző: Shadow

Az oldal fenntartója és egyben szerkesztője, írója.

35 thoughts on "Hatvanharmadik rész – Karnevál, vívóverseny, Valentin-nap és hamvazószerda…ezen a héten sem unatkoztunk egy csöppet se"

Vélemény, hozzászólás?