Ötvenharmadik rész – Szar-ügy

December 18., hétfő

Szerintem még SOHA nem kezdtem neki ilyen későn a karácsonyi készülődésnek… a gyerekek ajándékai sehol, a családnak és barátoknak szánt naptárak sehol. És alig maradt hat nap… ahhh, elegem van!!!

Nem akartam én ennyire későre hagyni ezt az egészet, de mindig volt valami, ami miatt nem értünk rá… de most már tényleg nem húzhattuk tovább sem a készülődést, sem a karácsonyi bevásárlást – úgyhogy addig rágtam férj fülét, míg szabaddá nem tette a hétfő délutánját, és el nem indultunk a fiúk ajándéklistáival, a cégemtől kapott ajándékcsekkekkel és természetesen Ninával felszerelkezve a játékboltba beszerezni a karácsonyi ajándékokat.

Nem tudom, mások hogy vannak vele, de én szó szerint rosszul leszek az olyan boltoktól, ahol ennyi játék van összeömlesztve. Már a bejárat után három lépéssel azt éreztem, hogy nekem innen ki kell rohannom, de azonnal, még mielőtt a 3000 négyzetméternyi helység összes, polcokra halmozott, csiricsáré és szemet kápráztató játéka rám nem dől és maga alá nem temet.

Mielőtt tovább olvasnál, kérlek járulj hozzá a blog működéséhez egy egyszeri összeggel a https://www.gofundme.com/nina-naploja oldalon, vagy kérj forintos átutalást, és aztán jelentkezz be. Minden ezzel kapcsolatos adatot megtalálsz az Információ fül alatt.
Shadow

Szerző: Shadow

Az oldal fenntartója és egyben szerkesztője, írója.

“Ötvenharmadik rész – Szar-ügy” bejegyzéshez 14 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?