KARÁCSONYI KÜLÖNSZÁM – A nap, mikor se nem ebédeltünk, se nem vacsoráztunk

December 24., vasárnap

Arra ébredtem, hogy fáj a fejem. Aaaa, megjött a melegfront!! Még tíz óra se volt, de már 11 fokot mértünk. Karácsonykor. 

Pompás… – gondoltam magamban. – Jó lesz így, fájdalomtól félhülyén levezényelni az egész napot – morogtam tovább, miközben fájdalomcsillapító után matattam a fürdőszobai szekrényben. Ez a nap már önmagában is iszonyatosan fárasztónak ígérkezett, nem hiányzott hozzá még a migrén is.

Miután bevettem a gyógyszert, épp csak annyi időm volt, hogy valamennyi életet verjek magamba, bekapjak egy falatot és felöltözzek, aztán már kezdhettem is hajkurászni a fiúkat, hogy öltözzenek-készüljenek ők is mind a hárman, mert mennünk kell a betlehemes előadás próbájára. A Kicsit is vittük magunkkal, hogy míg mi nem leszünk otthon, férj a legnagyobb titokban felállíthassa és feldíszíthesse a karácsonyfát.

Mielőtt tovább olvasnál, kérlek járulj hozzá a blog működéséhez egy egyszeri összeggel a https://www.gofundme.com/nina-naploja oldalon, vagy kérj forintos átutalást, és aztán jelentkezz be. Minden ezzel kapcsolatos adatot megtalálsz az Információ fül alatt.
Shadow

Szerző: Shadow

Az oldal fenntartója és egyben szerkesztője, írója.

“KARÁCSONYI KÜLÖNSZÁM – A nap, mikor se nem ebédeltünk, se nem vacsoráztunk” bejegyzéshez 33 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?