Ötvenegyedik rész – Home sweet home

December 12., kedd

A temetés utáni másnapon meglátogattuk Nina keresztszüleit. Az ötéves kis “keresztnővére” óvodába sem ment aznap, annyira várta, hogy láthassa az ő “kereszt-testvérét”.

Elképesztő, hogy T. mennyit komolyodott nyár óta…. okos és kedves ötévessé cseperedett. Nina pedig annyi csókot, ölelést és szerelmes nézést kapott tőle és a keresztanyjától, hogy alig bírta a szeretet eme kitörő megnyilvánulásait fogadni – pedig szokva van a naponta többszáz puszi fogadásához a tesóitől és persze tőlünk.

A keresztapjától viszont kétszer is elsírta magát, mikor közelíteni merészelt hozzá. Nem derült ki, mi a baja vele – lehet, hogy túl sok volt neki tegnap a temetésen az idegen (férfi)arc, és így jött ki rajta a dolog (vagy csak a szemüvege volt túl ijesztő).

Mielőtt tovább olvasnál, kérlek járulj hozzá a blog működéséhez egy egyszeri összeggel a https://www.gofundme.com/nina-naploja oldalon, vagy kérj forintos átutalást, és aztán jelentkezz be. Minden ezzel kapcsolatos adatot megtalálsz az Információ fül alatt.
Shadow

Szerző: Shadow

Az oldal fenntartója és egyben szerkesztője, írója.

32 thoughts on "Ötvenegyedik rész – Home sweet home"

Vélemény, hozzászólás?