Tizenhatodik rész – Shit happens, ahogy a mondás is tartja

Június 24., szombat.

Férj reggel kilencre teljesen begőzölt (talán a melegtől, vagy a gyerekektől, esetleg a kettőtől együtt), úgyhogy jobbnak láttam adni neki egy kis gyerekmentes szabadidőt (és csendet), hogy lenyugodjon. Így esett, hogy a Nagyot az év utolsó teniszórájára a baba, a Kicsi és én kísértük el.

Nem mondom, hogy könnyű volt a Kicsit a babakocsi mellett tartani séta közben és rábírni, hogy szépen nyugodtan gyalogoljon el a teniszpályáig (kb 10-12 perces séta), de amúgy nem volt akkora nagy szám, mint ahogy a férj szereti beállítani, mikor ő viszi el magával.  Mondjuk az is igaz, hogy a Nagy aktívan besegített, és ha nem az én kezemet fogta, akkor a bátyjáét, de mivel neki is szót fogadott, nem volt semmi baj.

A pálya felé menet természetesen megint elhaladtunk a “majmos ház” előtt – de rettegés helyett most inkább integetett a gorillának a ház elején.

– Szia Majom!! – kiabálta mellé. Úgy tűnik, működött a majomkergető varázslat, még ha bele is telt két hónapba, hogy hasson.

Mielőtt tovább olvasnál, kérlek járulj hozzá a blog működéséhez egy egyszeri összeggel a https://www.gofundme.com/nina-naploja oldalon, vagy kérj forintos átutalást, és aztán jelentkezz be. Minden ezzel kapcsolatos adatot megtalálsz az Információ fül alatt.
Shadow

Szerző: Shadow

Az oldal fenntartója és egyben szerkesztője, írója.

“Tizenhatodik rész – Shit happens, ahogy a mondás is tartja” bejegyzéshez 22 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?