Hetvenötödik rész – Egy Húsvét, amit elmosott az eső, egy mutáns kalács, és egy focimeccs, amire férj engem akart elküldeni maga helyett

Március 30., Nagyszombat 

Nehéz napokon vagyunk túl… nem elég a betegség, Ninának alig egy hét alatt három helyett nyolc (!) foga lett: négy alul és négy felül. Ennek megfelelően eléggé nyűgös volt az elmúlt héten, és persze MINDENT a szájába vesz, ami csak létezik, és elérhető távolságban van tőle. 

A húsvét sem indult jól… egyrészt acélszürke volt az ég, másrészt ömlött az eső és hideg is volt.

A Nagynak háromnapos sakkversenye volt, és bár az utolsó pillanatig kételkedtem benne, hogy el tud-e menni, hisz még tegnap is betegeskedett, reggel mégis úgy nyilatkozott, hogy jól van, és képes lesz játszani, úgyhogy az apja és a Kicsi kíséretében reggel fél kilenc után el is ment.

Mielőtt tovább olvasnál, kérlek járulj hozzá a blog működéséhez egy egyszeri összeggel a https://www.gofundme.com/nina-naploja oldalon, vagy kérj forintos átutalást, és aztán jelentkezz be. Minden ezzel kapcsolatos adatot megtalálsz az Információ fül alatt.
Shadow

Szerző: Shadow

Az oldal fenntartója és egyben szerkesztője, írója.

38 thoughts on "Hetvenötödik rész – Egy Húsvét, amit elmosott az eső, egy mutáns kalács, és egy focimeccs, amire férj engem akart elküldeni maga helyett"

Vélemény, hozzászólás?