Hatvankettedik rész – Melyben Nina elkezdi a bölcsit, a családi napon pedig kiderül, hogy a Kicsit az egész ovi ismeri

Február 5., hétfő

Hétfőn lévén újra nekiveselkedtünk a bölcsis beszoktatásnak. Ez alkalommal nem voltak gazdák, akik elállták volna az utat, a tüntetés ugyanis lecsengett – volt helyettük kora reggeli veszekedés a fiúk között.

Pedig olyan jól indult minden… szokásuktól eltérően nem ültek órákon át a reggeli felett, és az öltözködéssel is viszonylag gyorsan végeztek mindhárman. A Nagy magától megfésülködött, igazi jókisfiús frizurát varázsolva magának a tükör előtt.

– Anya, most már TÉNYLEG nagyon össze-vissza állt a hajam, muszáj volt megfésülni! – mondta, mikor végzett. Eddig soha nem zavarta, ha torzonborz volt, úgyhogy igencsak furdalt a kíváncsiság, minek köszönhető most ez a hirtelen változás – de mikor rákérdeztem, kinek akar tetszeni, csak hallgatott.

Mielőtt tovább olvasnál, kérlek járulj hozzá a blog működéséhez egy egyszeri összeggel a https://www.gofundme.com/nina-naploja oldalon, vagy kérj forintos átutalást, és aztán jelentkezz be. Minden ezzel kapcsolatos adatot megtalálsz az Információ fül alatt.
Shadow

Szerző: Shadow

Az oldal fenntartója és egyben szerkesztője, írója.

26 thoughts on "Hatvankettedik rész – Melyben Nina elkezdi a bölcsit, a családi napon pedig kiderül, hogy a Kicsit az egész ovi ismeri"

Vélemény, hozzászólás?