Hatvanegyedik rész – Elmaradt a bölcsi – lett helyette beteg gyerek, sok edzés és vendégség

Január 30., kedd

Az agriculteur-ök (vagyis a gazdák) nagyon beindultak. Férj reggel hétkor azzal fogadott, hogy ma aztán biztosan nem megyünk sehova, mert most olvasta a reggeli lapokban, hogy a tegnapi 20-30 traktorhoz hajnalban csatlakozott az erősítés, és mára még több helyen blokkolták az utakat, mint tegnap.

Megnéztem az útvonal-tervezőt: csak a bölcsödéig eljutni másfél óra lett volna. Hát ez szívás… Megvártam a kilenc órát, aztán telefonáltam, hogy sajnos így semmi értelme bemenni az egyórás “ismerkedésre” a babával, miközben másfelet oda, másfelet meg vissza kocsikázunk vele, aztán a vonal másik végén lévő gondozónővel nagy egyetértésben eltoltuk az egész beszoktatást a jövő hétre. Gondolom nem fájt a szíve, hogy nem megyünk még mi is oda a nyakára.

Mielőtt tovább olvasnál, kérlek járulj hozzá a blog működéséhez egy egyszeri összeggel a https://www.gofundme.com/nina-naploja oldalon, vagy kérj forintos átutalást, és aztán jelentkezz be. Minden ezzel kapcsolatos adatot megtalálsz az Információ fül alatt.
Shadow

Szerző: Shadow

Az oldal fenntartója és egyben szerkesztője, írója.

“Hatvanegyedik rész – Elmaradt a bölcsi – lett helyette beteg gyerek, sok edzés és vendégség” bejegyzéshez 10 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?