Ötvenhetedik rész – Mellét, vagy combját? (pontosabban hasát)

Január 14., vasárnap

A szánkózásból hazafelé hallgatott Fehérlófia annyira megihlette a Középsőt, hogy ma reggel már rögtön ébredés után kérte, hogy tegyük be neki, majd spontán zenés-táncos műsort adott nekünk a konyhában, a szöveg nagy részét fejből énekelve.

A Kicsi és a baba bámulva nézték, mit művel… Nina szétnevette magát rajta, főleg, mikor a három királylány elváltoztatott, sápítozó hangján énekelte, hogy “Mit keresel itt, ahol a madár se jár?”. Az viszont már nagyon nem tetszett neki, mikor a bátyja az előadás hevében megfogta a húga száját és igyekezett a szöveg ritmusára mozgatni, mintha Nina beszélne a dalban.

Egy idő után a Nagy is előkerült és a 666. ismétlésnél már kórusban zengte az öccsével, hogy “hogy lehetsz ilyen szenyó, hogy lehetsz ilyen pronyó”. Ezen már én is könnyesre röhögtem magam, annyira komikus volt a két ugráló kisfiú, amint bőszen éneklik, hogy pronyó – miközben lövésük sincs, mit jelent.

Mielőtt tovább olvasnál, kérlek járulj hozzá a blog működéséhez egy egyszeri összeggel a https://www.gofundme.com/nina-naploja oldalon, vagy kérj forintos átutalást, és aztán jelentkezz be. Minden ezzel kapcsolatos adatot megtalálsz az Információ fül alatt.
Shadow

Szerző: Shadow

Az oldal fenntartója és egyben szerkesztője, írója.

“Ötvenhetedik rész – Mellét, vagy combját? (pontosabban hasát)” bejegyzéshez 13 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?