Ötvenhatodik rész – Akarok egy kaméleont!

Január 10., szerda

Franciaországban ma elkezdődött a leárazás. A franciáknál ugyanis évente kétszer van leárazás: egy januárban, egy pedig júliusban, és mindegyik négy héten át tart. A négy hét alatt folyamatosan viszik lejjebb az árakat: először csak 20-30 százalékkal, aztán 30-50-el, végül 50-70-el – de van, ahol akár 90-el is. Így sikerült férjnek egyszer 90 százalékos árengedménnyel, 10 (!) euróért megvennie egy 100 eurós úszónadrágot (azóta is emlegeti, mint élete legjobb vételét).

Férjjel rögtön számba is vettük, hogy mire lenne szükségünk, mert ilyenkor sokat lehet spórolni az egyébként drága holmikon. Én elsőként a fényképezőgépet néztem meg, amire szükségem lenne a jövőben… hát, egyelőre maximum 20 euróval lenne olcsóbb, mint a leárazás előtt volt, szóval még várok, hátha lejjebb megy az ára. Útjára engedtem viszont újra a blogot… tegnap este egészen fél egyig írtam, készítettem elő a posztokat, és írtam Tündének is, aki pár nappal ezelőtt írt rám, hogy nem lenne-e kedvem ismét írni neki. Egyelőre még csak a brainstorming megy, hogy mit és hogy lehetne… meglátjuk, mi lesz belőle.

Mielőtt tovább olvasnál, kérlek járulj hozzá a blog működéséhez egy egyszeri összeggel a https://www.gofundme.com/nina-naploja oldalon, vagy kérj forintos átutalást, és aztán jelentkezz be. Minden ezzel kapcsolatos adatot megtalálsz az Információ fül alatt.
Shadow

Szerző: Shadow

Az oldal fenntartója és egyben szerkesztője, írója.

2 thoughts on "Ötvenhatodik rész – Akarok egy kaméleont!"

Vélemény, hozzászólás?