Harminchatodik rész – Tornázik az anya, tornázik a Nina

Szeptember 23., szombat.

-Anya, éhes vagyok!!!! – keltett a Kicsi szenvedő hangon reggel fél hétkor. Úgy tűnik, beállt erre: az elmúlt napokban, mióta velünk alszik, minden nap fél hétkor ébred és minden nap azzal indít, hogy ő éhes.

Kidörgöltem az álmot a szememből. A fél hetes kelés igazán baráti időpont – valljuk be, lehetne sokkal rosszabb is – de olyan jó lenne legalább hétvégén nyolcig aludni! Mindegy, majd talán ha nagyobb lesz… most inkább erőt vettem magamon, és kitrappoltunk, hogy ehessen, mert nélkülem ugye egy lépést se. Az apja már kint volt.

– Apa gye-e a konyhába! – parancsolta őt is oda, míg engem a kezemnél fogva húzott, aztán kiosztotta a feladatokat: apa csináljon kakaót, anya adjon kalácsot és falatonként etesse. Tuti, hogy egy nap még főnök lesz belőle.

Mielőtt tovább olvasnál, kérlek járulj hozzá a blog működéséhez egy egyszeri összeggel a https://www.gofundme.com/nina-naploja oldalon, vagy kérj forintos átutalást, és aztán jelentkezz be. Minden ezzel kapcsolatos adatot megtalálsz az Információ fül alatt.
Shadow

Szerző: Shadow

Az oldal fenntartója és egyben szerkesztője, írója.

“Harminchatodik rész – Tornázik az anya, tornázik a Nina” bejegyzéshez 45 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?